Paleologu: E o teribilă ironie a sorţii că Guvernul stă la mâna lui Ponta

Candidatul PMP la alegerile prezidenţiale, Theodor Paleologu, a declarat joi că este ”o teribilă ironie a sorţii că Guvernul stă la mâna lui Ponta. El a mai afirmat că Partidul Mişcarea Populară ar trebui să susţină Guvernul Orban, dar atrage atenţia că e nevoie de multă prudenţă.

272 afișări
Imaginea articolului Paleologu: E o teribilă ironie a sorţii că Guvernul stă la mâna lui Ponta

Paleologu: E o teribilă ironie a sorţii că Guvernul stă la mâna lui Ponta

Vă daţi seama ce ironie: în 2014 am votat Iohannis nu de dragul lui Iohannis, ci ca să scăpăm de Ponta, iar după cinci ani ne trezim iarăşi cu Ponta în postură de mare mahăr, de broker de putere, el e omul care trage toate sforile (...). Mi se pare o teribilă ironie a sorţii să ne trezim cu acelaşi Victor Ponta de care am vrut să scăpăm”, a declarat la RFI Theodor Paleologu.

Candidatul PMP la Preşedinţie crede că Partidul Mişcarea Populară ar trebui să susţină Guvernul Orban, dar atrage atenţia că e nevoie de multă prudenţă.

”Nu e treaba mea să fac recomandări, tocmai pentru că nu sunt membru PMP (...). Cred că e nevoie de foarte mare prudenţă. Cred pe de altă parte că România are nevoie de un Guvern. PMP-ul cred că trebuie să susţină acest Guvern, eventual, de ce nu, să intre în Guvern, dar, atenţie, stăm la mâna lui Ponta, asta e realitatea”, a adăugat Paleologu.

Taguri:
paleologu,
ponta,
guvern

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici