Paleologu: Mă consider un fel de ecologist de dreapta. Culoarea verde corespunde cu viziunea mea

Candidatul PDL pentru Primăria Sectorului 1, Teodor Paleologu, a declarat joi că el se consideră "un fel de ecologist de dreapta" şi de aceea culoarea verde a PDL din campania electorală îl satisface "în întegrime".

184 afișări
Imaginea articolului Paleologu: Mă consider un fel de ecologist de dreapta. Culoarea verde corespunde cu viziunea mea

Theodor Paleologu (Imagine: Stefan Birlodeanu/Mediafax Foto)

"Culoarea verde corespunde cu viziunea pe care o am despre politica urbană de care avem nevoie, spaţii verzi, scăderea poluării, biciclete, oraş prietenos, spaţii publice generoase şi prietenoase. Un oraş pentru oameni, nu pentru roboţi sau maşini!", a explicat Paleologu.

El a arătat că are "o foarte puternică sensibilitate ecologică". "Am o foarte puternică sensibilitate ecologică şi chiar mă consider un fel de ecologist de dreapta, în sensul că, în viziunea mea, mediul şi patrimoniul merg mână în mână. Din punctul meu de vedere, această alegere mă satisface în întregime, pentru că are un sens legat de politica pe care o vreau eu, cel puţin, în Bucureşti", a mai spus Paleologu.

Preşedintele PDL Bucureşti, Eena Udrea, a anunţat, joi, că verdele va fi culoarea de campanie a PDL la alegerile din Capitală, arătând că această culoare semnifică tinereţe, forţă, speranţă şi înnoire.

"Culoarea de campanie va fi verdele. Este o culoare care semnifică tinereţe, forţă, este o culoare luminoasă care arată deschiderea pe care noi o avem pentru bucureşteni, este o culoare caldă, prietenoasă. În primul rând cred că este speranţă şi înnoire", a precizat Udrea.

Lucian Iliescu, Sulfina Barbu şi Cristian Atănăsoaei au fost anunţaţi, joi, drept candidaţii PDL la sectoarele 2, 4 şi 5, de către preşedintele organizaţiei democrat-liberale din Capitală, Elena Udrea.

Preşedintele PDL Bucureşti a amintit că, pentru funcţia de primar general al Capitalei, candidatul PDL este Silviu Prigoană, iar pentru primăria Sectorului 1 - Teodor Paleologu, pentru primăria Sectorului 3 - Liviu Negoiţă, pentru primăria Sectorului 6 - Cristian Poteraş.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici