Pambuccian: Grupul minorităţilor îl susţine în continuare pe Iohannis

Liderul grupului minorităţilor din Parlament, Varujan Pambuccian, a declarat vineri, pentru MEDIAFAX, referindu-se la nominalizarea lui Liviu Negoiţă ca premier desemnat, că minorităţile îl vor susţine în continuare pe Klaus Iohannis, chiar atunci când acesta va fi părăsit de toţi.

11 afișări
Imaginea articolului Pambuccian: Grupul minorităţilor îl susţine în continuare pe Iohannis

Pambuccian: Grupul minorităţilor îl susţine în continuare pe Iohannis (Imagine: Mediafax Foto)

"Liviu Negoiţă este un profesionist foarte bun, avem tot respectul pentru el, cum am avut şi pentru Liviu Croitoru. Problema grupului nostru este nu numai că Klaus Iohannis este o propunere le fel de bună, dar este şi reprezentantul grupului nostru", a declarat Varujan Pambuccian.

El a adăugat că, din acest punct de vedere, grupul minorităţilor îl susţine pe Klaus Iohannis, chiar dacă acesta va fi părăsit de toţi.

Varujan Pambuccian a mai spus că nu poate să se pronunţe asupra modului în care grupul minorităţilor va vota în Parlament un guvern propus de Liviu Negoiţă, arătând că o decizie în acest sens urmează să fie luată de grupul minorităţilor în şedinţa de luni.

Preşedintele Traian Băsescu a anunţat, vineri, că l-a desemnat pe primarul Sectorului 3 al Capitalei, Liviu Negoiţă (PDL), pentru formarea Guvernului.

Liviu Negoiţă a declarat, la Cotroceni, că doreşte formarea unui guvern de coaliţie, iar negocierile vor începe vineri şi vor dura trei zile, astfel că lista noului cabinet va fi depusă luni la Parlament.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici