Pambuccian: Minorităţile îl susţin pe Iohannis şi pe nimeni altcineva

Grupul minorităţilor naţionale din Parlament susţine desemnarea lui Klaus Iohannis pentru funcţia de premier, aceasta fiind singura variantă la care aceştia s-ar ralia, apreciind, în primul rând, independenţa politică a acestuia, un lucru "extrem de important" în România, a spus Varujan Pambuccian.

17 afișări
Imaginea articolului Pambuccian: Minorităţile îl susţin pe Iohannis şi pe nimeni altcineva

Pambuccian: Minorităţile îl susţin pe Iohannis şi pe nimeni altcineva (Imagine: Mediafax Foto/Sorin Florea)

"Este un om extrem de echilibrat", a declarat Pambuccian la finalul întâlnirii de la Cotroceni între liderii partidelor parlamentare şi preşedintele Traian Băsescu.

Pambuccian a reafirmat, cu această ocazie, sprijinul necondiţionat al reprezentanţilor minorităţilor faţă de desemnarea primarului Sibiului în funcţia de premier, susţinând că "orice variantă este posibilă, singura condiţie fiind ca Iohannis să fie premier".

Anterior discuţiilor de la Cotroceni, liderul grupului parlamentar al minorităţilor naţionale, Varujan Pambuccian, a declarat că deputaţii care reprezintă minorităţile îl susţin pe Klaus Iohannis pentru funcţia de premier şi că vor propune ca acesta să conducă Executivul şi după alegerile prezidenţiale.

"Grupul nostru parlamentar al minorităţilor a luat două decizii în această dimineaţă: să-l susţinem pe domnul Iohannis, şi a doua, pentru că propunerea a fost făcută în persoana domniei sale, să nu susţinem o altă propunere. Iar după alegerile prezidenţiale, indiferent de rezultatul lor va fi şi propunerea pe care o vom avea în continuare ca primă propunere", anunţa Pambuccian înainte de a intra la consultări.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici