Parlamentarii au chemat poliţia la Senat, fiindcă Diana Şoşoacă nu purta mască

Parlamentarii au chemat poliţia în plenul Senatului. Nicoleta Pauliuc, senator PNL, a sunat la 112 pentru că Diana Şoşoacă nu purta mască.

5856 afișări
Imaginea articolului Parlamentarii au chemat poliţia la Senat, fiindcă Diana Şoşoacă nu purta mască

Parlamentarii au chemat poliţia la Senat, fiindcă Diana Şoşoacă nu purta mască

„Din Parlamentul României, Nicoleta Pauliuc sunt. Vă solicităm prezenţa instituţiilor statului pentru a constata că nu se respectă legea, anume Legea 55/2020”, a spus Nicoleta Pauliuc în discuţia cu un operator 112, în tip ce era la microfonul Senatului.

Preşedintele de şedinţă, Alina Gorghiu, a observat anterior că Diana Şoşoacă nu purta mască şi i-a cerut să se conformeze, însă Şoşoacă a vociferat.

„Cât conduc eu şedinţele, de la acest microfon nu voi accepta ca în sala de plen să existe colegi care să nu respecte legea, să nu poarte mască şi, cu atât mai mult, să vină la tribună să ia cuvântul, deşi ştiu că nu respectă legea. Stimată colegă, vă rog să vă conformaţi normelor în vigoare”, a spus Alina Gorghiu.

Ulterior, Diana Şoşoacă şi-a pus o vizieră.

La ora transmiterii ştirii, un poliţist o aşteaptă pe Diana Şoşoacă, care este în sala de plen, să discute.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici