Parlamentarii au reluat, în plen, dezbaterile la bugetul de stat pe 2013

Senatorii şi deputaţii s-au întrunit, miercuri dimineaţă, în plen, pentru a continua dezbaterile începute marţi la proiectul Legii bugetului de stat pentru anul 2013.

247 afișări
Imaginea articolului Parlamentarii au reluat, în plen, dezbaterile la bugetul de stat pe 2013

Parlamentarii au reluat, în plen, dezbaterile la bugetul de stat pe 2013 (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

La şedinţă şi-au anunţat prezenţa 435 de parlamentari, iar dezbaterile sunt conduse de preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea.

Lucrările plenului, programate pentru ora 9:00, au început după ora 10:00 din cauză că mulţi dintre parlamentari au întârziat.

Zgonea a spus că sunt parlamentari care au luat "prea mult" peste 50 la sută din voturi în alegerile parlamentare şi "au rămas în siajul lui 9 decembrie".

Acesta a anunţat că, potrivit celor convenite de liderii grupurilor parlamentare, senatorii şi deputaţii vor dezbate bugetele diverselor ministere în măsura în care miniştrii de resort sunt prezenţi la şedinţă, fără să se mai respecte ordinea în care ele figurează în proiectul Legii bugetului.

Astfel, parlamentarii au renunţat, pentru moment, să discute bugetul SGG şi au votat bugetul Ministerului Apărării Naţionale, în prezenţa ministrului Mircea Duşă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici