Parlamentarii PDL au plecat din plen înaintea declaraţiei de susţinere a lui Iohannis

Parlamentarii PDL au părăsit, miercuri, plenul şedinţei, în momentul în care era discutată declaraţia politică privind susţinerea de către majoritatea parlamentară a lui Klaus Iohannis ca premier, democrat-liberalii motivând că este vorba despre o mascaradă.

21 afișări
Imaginea articolului Parlamentarii PDL au plecat din plen înaintea declaraţiei de susţinere a lui Iohannis

Parlamentarii PDL au plecat din plen înaintea declaraţiei de susţinere a lui Iohannis (Imagine din arhivă; Răzvan Chiriţă/Mediafax Foto)

Pe de altă parte, democrat-liberalii urmează să se reunească, miercuri dimineaţă, în şedinţa Colegiului Director, în cadrul căreia va fi făcută o ultimă analiză înaintea startului campaniei electorale, la ora 14.00 urmând să se depună la Biroul Electoral Central candidatura lui Traian Băsescu la prezidenţiale.

Anterior, parlamentarii au votat pentru avizarea negativă a scrisorii preşedintelui Traian Băsescu privind convocarea unui referendum naţional în aceeaşi zi cu alegerile prezidenţiale pe tema Parlamentului unicameral şi reducerea numărului parlamentarilor la maximum trei sute.

La începutul dezbaterii privind declaraţia politică a PSD, PNL, PC, UDMR, Minorităţi, parlamentarul PDL Cezar Preda a anunţat că democrat-liberalii părăsesc sala de plen, afirmând că demersul discutat este "o mascaradă".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici