Parlamentul se reuneşte marţi în şedinţă solemnă consacrată marcării a 10 ani de la intrarea în NATO

Camera Deputaţilor şi Senatul se reunesc, marţi, la 13.30, în şedinţa solemnă consacrată marcării a 10 ani de la aderarea la NATO şi a 65 de ani de existenţă a Alianţei, fiind invitaţi preşedintele Traian Băsescu, premierul Victor Ponta, membri ai Guvernului, foşti preşedinţi, premieri, miniştri.

160 afișări
Imaginea articolului Parlamentul se reuneşte marţi în şedinţă solemnă consacrată marcării a 10 ani de la intrarea în NATO

Parlamentul se reuneşte marţi în şedinţă solemnă consacrată marcării a 10 ani de la intrarea în NATO (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

La şedinţă au fost invitaţi să participe preşedintele Traian Băsescu, prim-ministrul Victor Ponta, membri ai Guvernului, foşti preşedinţi, premieri, miniştri de Externe şi miniştri ai Apărării Naţionale, foşti membri ai Delegaţiei parlamentare la AP NATO, reprezentanţi ai MAE, MApN, SMG, MAI, ambasadori ai ţărilor membre NATO şi UE acreditaţi la Bucureşti, ONG-uri din domeniu, reprezentanţi ai mediului academic, precum şi membri ai familiilor eroilor români care au căzut la datorie în teatrele de operaţiuni NATO.

În deschiderea sesiunii solemne va fi intonat imnul de stat al României, după care se va păstra un minut de reculegere în memoria eroilor români care au căzut la datorie în teatrele de operaţiuni NATO.

Deputatul Petru Gabriel Vlase, şeful Delegaţiei parlamentare române la AP NATO şi vicepreşedinte al Adunării Parlamentare a NATO, va da citire "Declaraţiei Parlamentului României cu ocazia marcării a 10 ani de la aderarea României la Alianţa Nord-Atlantică şi a 65 de ani de existenţă a NATO".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici