Parlamentul se reuneşte miercuri pentru a valida numirile la BNR, AEP şi ASF

Parlamentul se reuneşte, miercuri, la ora 12:00, în şedinţă comună pentru a decide cu privire la numirile pe locurile vacante în funcţiile de conducere la AEP, BNR şi ASF, a declarat, luni, secretarul PSD al Camerei Deputaţilor Ioana Bran,la finalul şedinţei Birourilor permanente ale Legislativului.

270 afișări
Imaginea articolului Parlamentul se reuneşte miercuri pentru a valida numirile la BNR, AEP şi ASF

Parlamentul se reuneşte miercuri pentru a valida numirile la BNR, AEP şi ASF

Aleşii ar urma să se propunţe asupra numirilor în funcţiile de viceguvernator BNR, vicepreşedinte al ASF şi preşedinte AEP.

Ioana Bran a declarat că în privinţa numirilor pentru Comitetul de reglementare al ANRE este aşteptat un raport comun suplimentar al comisiilor de politică economică, în contextul în care Gabriela Moroianu a depus o contestaţie.

Comisile reunite de buget l-au avizat favorabil, săptămâna trecută, pe deputatul PNL Eugen Nicolăescu pentru funcţia de viceguvernator al BNR, rămasă vacantă în urma demisiei liberalul Bogdan Olteanu.

Prim-vicepreşedintele Autorităţii de Supraveghere Financiară, Cornel Coca Constantinescu, a primit avizat favorabil din partea comisiilor parlamentare reunite de specialitate ale Camerei Deputaţilor şi Senatului, pentru funcţia de vicepreşedinte al ASF.

Comisiile juridice reunite au validat dosarele celor doi candidaţi propuşi pentru funcţia de preşedinte al Autorităţii Electorale Permanente, Daniel Barbu, propus de ALDE şi Maria Krause, propusă de USR, plenul urmând să aleagă între cei doi.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici