Păţaniile lui Orban la volan. Preşedintele PNL, după dezvăluirile despre trecutul lui Cîţu: „Niciodată nu am condus sub influenţa băuturilor alcoolice”

  • Ludovic Orban, spune că nu a condus niciodată sub influenţa băuturilor alcoolice.
  • Preşedintele PNL povesteşte, însă, că a luat amenzi de circulaţie.
  • Orban: „În campania prezidenţială din 2004 m-a luat radarul şi am avut 3 luni suspendat permisul”.
2286 afișări
Imaginea articolului Păţaniile lui Orban la volan. Preşedintele PNL, după dezvăluirile despre trecutul lui Cîţu: „Niciodată nu am condus sub influenţa băuturilor alcoolice”

„Niciodată nu am condus sub influenţa băuturilor alcoolice. Am fost supus în mod frecvent a testul de alcoolemie”, spune Ludovic Orban.

El povesteşte că a luat amenzi de circulaţie.

„În campania prezidenţială din 2004 m-am deplasat la Slobozia, unde erau pregătite microbuze şi autocare pentru vot multiplu. Mergeam cu o viteză un pic cam mare şi m-a luat radarul şi am avut 3 luni suspendat permisul. Am mai avut incidente de-a lungul timpului, m-am răsturnat cu maşina la Iaşi, dar majoritatea au fost din cauza unor defecţiuni de natură tehnică”, adaugă liderul PNL.

Premierul Florin Cîţu a recunoscut săptămâna trecută, fiind întrebat de presă, că a stat două zile la închisoare şi a plătit o amendă în SUA, acum 20 de ani, după ce a condus maşina sub influenţa alcoolului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici