Paul Petrovan, ELIBERAT din funcţia de prefect al Capitalei

Guvernul a decis, în şedinţa de miercuri, eliberarea din funcţia de prefect al Capitalei a lui Paul Petrovan, postul devenind vacant. Decizia Executivului vine după ce Secţia pentru procurori a respins, pe 30 martie, prelungirea detaşării acestuia la Ministerul Afacerilor Interne (MAI).

786 afișări
Imaginea articolului Paul Petrovan, ELIBERAT din funcţia de prefect al Capitalei

Paul Petrovan, ELIBERAT din funcţia de prefect al Capitalei

Secţia pentru procurori a CSM a respins, joi, 30 martie, prelungirea detaşării procurorului Paul Petrovan la Ministerul Afacerilor Interne (MAI). Petrovan ocupa funcţia de prefect al Capitalei din 2014.

Ca urmare a deciziei procurorilor din CSM, Paul Petrovan ar fi urmat să îşi reia activitatea de procuror militar la DNA, însă a solicitat transferul la Secţia militară a Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Paul Petrovan a fost detaşat în funcţia de prefect al Capitalei din aprilie 2014.

Din decembrie 2013, Paul Nicolae Petrovan este procuror militar şef serviciu la Serviciul pentru efectuarea urmăririi penale în cauze privind infracţiuni asimilate sau în legătură directă cu infracţiunile de corupţie - Secţia de combatere a infracţiunilor de corupţie săvârşite de militari din cadrul DNA.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici