Paul Stănescu: Munca nu trebuie să însemne doar supravieţuire, ci şi satisfacţie

  • Munca nu trebuie să însemne doar supravieţuire, transmite, luni, secretarul general al PSD, Paul Stănescu.
  • El afirmă că obligaţia social-democraţilor de a reprezenta interesele şi drepturile salariaţilor „nu s-a încheiat şi nu se va încheia în viitorul apropiat”.
205 afișări
Imaginea articolului Paul Stănescu: Munca nu trebuie să însemne doar supravieţuire, ci şi satisfacţie

„Am sărbătorit recent 130 de ani de social-democraţie, pentru că este viziunea noastră ideologică şi este o idee puternică care a schimbat lumea în bine. Obligaţia noastră de a reprezenta interesele şi drepturile salariaţilor nu s-a încheiat şi nu se va încheia în viitorul apropiat”, scrie pe Facebook Paul Stănescu.

El arată că PSD continuă această misiune, pentru solidaritate şi dreptate socială.

„Munca nu trebuie să însemne doar supravieţuire, ci şi satisfacţie şi oportunităţi de dezvoltare personală şi profesională. De 1 Mai să fim recunoscători tuturor celor care îşi dedică timpul şi efortul pentru a îmbunătăţi lumea în care trăim”, încheie Stănescu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici