Paula Ivănescu a demisionat din funcţia de vicepreşedinte al PD Prahova

Senatorul PD Paula Ivănescu şi-a dat demisia din funcţia de vicepreşedinte al filialei judeţene Prahova a Partidului Democrat, cu o zi înainte ca în Consiliul de Coordonare Judeţean al PD Prahova să se ia în discuţie propunerea Biroului Permanent Judeţean de demitere a acestea din funcţia ocupată.

2 afișări
Imaginea articolului Paula Ivănescu a demisionat din funcţia de vicepreşedinte al PD Prahova

Paula Ivănescu a demisionat din funcţia de vicepreşedinte al PD Prahova

Potrivit preşedintelui PD Prahova, Roberta Anastase, în şedinţa de vineri a Consiliului de Coordonare Judeţean, şedinţă la care presa nu a avut acces, forul de conducere al filialei judeţene a luat act de demisia din funcţia de vicepreşedinte al PD Prahova a senatorului Paula Ivănescu.

Într-o conferinţă de presă susţinută vineri seară, Roberta Anasatase a precizat că Paula Ivănescu nu şi-a motivat demisia din funcţia de vicepreşedinte al PD Prahova şi că aceasta rămâne membru al Partidului Democrat şi face în continuare parte din grupul parlamentar al PD.

"Consider că doamna Paula Ivănescu a avut o contribuţie importantă în organizaţie. PD vede în continuare în domnia sa un om important, o persoană de care partidul are nevoie", a afirmat Roberta Anastase.

În urmă cu aproximativ trei săptămâni, Biroul Permanent Judeţean al PD Prahova a propus, conform statutului partidului, Consiliului de Coordonare Judeţean demiterea Paulei Ivănescu din funcţia de vicepreşedinte, motivând lipsa de activitate în partid a acesteia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici