Pavel Abraham: Aş vrea ca Elena Băsescu să obţină un milion de voturi

Candidatul independent la Parlamentul European Pavel Abraham îi urează celuilalt candidat independent Elena Băsescu să obţină un milion de voturi în alegeri, pentru a duce, astfel, la distrugerea "sistemului ticăloşit".

178 afișări
Imaginea articolului Pavel Abraham: Aş vrea ca Elena Băsescu să obţină un milion de voturi

Pavel Abraham: Aş vrea ca Elena Băsescu să obţină un milion de voturi (Imagine: Mediafax Foto)

"Aş vrea ca Elena Băsescu să obţină un milion de voturi, astfel încât să fie, fără să vrea, un om care distruge sistemul numit chiar de reprezentanţii partidului din care provine ea, ticăloşit. Fiindcă va avea de suferit un partid şi vom asista, mai repede, la distrugerea unui mecanism, alianţa toxică, ce funcţionează acum, în care avem la numărător almanahe şi la numitor succesuri", a declarat Abraham.

În opinia acestuia, "România, cu asemenea lucruri, nu poate fi în frunte, în Europa".

Abraham a spus că pe Elena Băsescu o tratează "ca pe un partener adevărat” şi nu va recurge la niciun atac la persoană.

El a adăugat că, totuşi, dacă cineva crede că Elena Băsescu este independentă "se înşeală".

Candidatul independent a afirmat că vrea să obţină în alegerile europarlamentare atâtea voturi câte îi sunt necesare pentru a intra în PE.

Pavel Abraham va avea un slogan principal în campania electorală - "Toţi avem ceva de spus în Europa", precum şi altele secundare, precum "Uniţi într-o Europă unită", "Împreună în Europa" sau "Ţineţi pasul cu Europa".

Lansarea candidaturii oficiale a lui Abraham va avea loc vineri, în Zalău.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici