PC: Băsescu nu negociază cu nimeni, pentru că nimeni nu vrea să aibă de-a face cu el

Vicepreşedintele PC Vlad Hogea a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că Traian Băsescu nu va negocia cu nimeni, nu pentru că acesta nu ar dori acest lucru, ci pentru că ceilalţi nu vor să aibă de-a face cu Băsescu şi PDL.

15 afișări
Imaginea articolului PC: Băsescu nu negociază cu nimeni, pentru că nimeni nu vrea să aibă de-a face cu el

PC: Băsescu nu negociază cu nimeni, pentru că nimeni nu vrea să aibă de-a face cu el (Imagine: Mediafax Foto)

"Cu siguranţă nu va negocia cu nimeni, nu pentru că nu doreşte el, ci pentru că ceilalţi nu vor să aibă de-a face cu Traian Băsescu şi cu PDL", a spus Hogea, referindu-se la declaraţia şefului statului potrivit căreia acesta nu doreşte să negocieze cu niciun partid susţinerea pentru turul al doilea al alegerilor prezidenţiale.

PC consideră că Traian Băsescu este "total izolat" pe scena politică şi că "România lui Traian Băsescu este o Românie de care românii îşi vor aduce aminte cu strângere de inimă", a adăugat Hogea.

PC salută "maturitatea politică şi înţelepciunea" lui Crin Antonescu şi a PNL, care se gândesc "cu seriozitate la un proiect politic important care să asigure României ieşirea din criza în care Traian Băsescu şi oamenii lui au dus-o", a mai spus Hogea.

Potrivit lui Hogea, PC consideră că Mircea Geoană, candidatul Alianţei PSD+PC, are prima şansă pentru a ajunge preşedinte şi îşi propune ca, după 6 decembrie, să nu îi mai folosescă nici măcar numele lui Traian Băsescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici