PDL a demarat o campanie de ajutorare a persoanelor sinistrate din zonele afectate de înzăpeziri

PDL a anunţat, într-un comunicat semnat de preşedintele partidului, Emil Boc, demararea unei campanii naţionale de ajutorare a persoanelor sinistrate din zonele afectate de înzăpeziri, viscol şi ger, precum şi a persoanelor singure şi a celor fără adăpost.

326 afișări
Imaginea articolului PDL a demarat o campanie de ajutorare a persoanelor sinistrate din zonele afectate de înzăpeziri

PDL a demarat o campanie de ajutorare a persoanelor sinistrate din zonele afectate de înzăpeziri (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

Potrivit sursei citate, în sediile judeţene ale PDL se organizează colectarea de alimente neperisabile, produse de necesitate imediată - precum pături, îmbrăcăminte - pentru persoanele sinistrate, ajutoare care pleacă "de urgenţă" în toate zonele afectate de fenomenele meteo extreme, cu deosebire în judeţele Vrancea şi Buzău.

"Produsele colectate vor ajunge şi la persoanele care au nevoie de ajutor din judeţele unde se desfăşoară această campanie", se mai arată în comunicat, precizându-se că o parte din convoaie sunt deja în drum spre cele mai afectate judeţe, Buzău şi Vrancea.

Produsele adunate de organizaţiile PDL vor putea fi folosite şi pentru ajutorarea persoanelor singure, a oamenilor fără adăpost, precum şi pentru centrele de asistenţă socială destinate celor fără locuinţă, conform sursei citate.

În comunicat se mai arată că, "pentru toţi membrii PDL, solidaritatea este cuvântul de ordine".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici