PDL Arad îl susţine pe Gheorghe Falcă pentru un nou mandat la Primărie

Actualul primar al municipiului Arad, Gheorghe Falcă, va candida pentru un nou mandat de edil, el fiind susţinut de organizaţia judeţeană a PDL, a declarat, luni, liderul judeţean al democrat-liberalilor, Gheorghe Seculici.

6 afișări
Imaginea articolului PDL Arad îl susţine pe Gheorghe Falcă pentru un nou mandat la Primărie

PDL Arad îl susţine pe Gheorghe Falcă pentru un nou mandat la Primărie

Conform sursei citate, Falcă va fi candidatul formaţiunii nou create în urma alianţei dintre PD şi PLD la Arad.

“Am transmis la Bucureşti nominalizarea domnului Gheorghe Falcă pentru această candidatură, astfel încât dumnealui să fie inclus în sondajele preelectorale care vor avea loc în următoarea perioadă, sondaje care vor stabili popularitatea candidaţilor PDL”, a spus Seculici.

Liderul local al PDL a declarat că, deocamdată, s-a discutat în cadrul filialei doar despre nominalizarea candidatului la Primăria Arad. Fostul preşedinte al PLD Arad, Sever Jurcă, care este acum primvicepreşedinte al PDL Arad, a spus că liberalii din PDL îl vor susţine pe Falcă.

“Am spus şi înainte de această alianţă cu PD că Falcă este capabil să câştige alegerile locale din 2008 din primul tur. Falcă a schimbat faţa Aradului în patru ani, iar oamenii văd asta, nu are cum să nu fie popular”, a spus Jurcă.

Candidaţii pentru primării deja stabiliţi de PDL sunt: Gheorghe Ştefan (Piatra Neamţ), Cătălin Flutur (Botoşani), Dumitru Oprea (Iaşi), Cezar Preda (Buzău), Antonie Solomon (Craiova), Mircea Hava (Alba Iulia), Dorin Florea (Târgu Mureş), Cornel Vieru (Sfântu Gheorghe), Vasile Moldovan (Bistriţa), Liviu Negoiţă (Bucureşti, sectorul 3), Cristian Poteraş (Bucureşti, sectorul 6). De asemenea, liderul PDL, Emil Boc, a anunţat că ia în calcul o nouă candidatură la Primăria Cluj Napoca.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici