PDL caută candidaţi pentru Sectorul 5

PDL trebuia să definitiveze marţi listele de candidaturi, însă există filiale care nu au prezentat numele tuturor candidaţilor, un astfel de caz fiind organizaţia Sector 5, al cărui lider, Cristian Rădulescu, ar fi vrut să candideze în altă filială.

19 afișări
Imaginea articolului PDL caută candidaţi pentru Sectorul 5

PDL caută candidaţi pentru Sectorul 5

Deşi liderul PDL, Emil Boc, anunţase luni că termenul limită pentru definitivarea listelor de candidaţi este data de 7 octombrie, există încă filiale care nu au transmis conducerii partidului numele tuturor candidaţilor, un astfel de caz fiind chiar Bucureştiul, unde organizaţia Sector 5 nu a transmis lista de candidaturi, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse PDL.

Acestea au arătat că liderul PDL Sector 5, Cristian Rădulescu, ar vrea să candideze într-un colegiu pentru Camera Deputaţilor din altă filială, unde şansele de a fi ales parlamentar ar fi mai mari. Potrivit unor democrat-liberali, există varianta ca PDL să nu câştige niciunul dintre colegiile din Sectorul 5, care ar putea fi adjudecate în totalitate de candidaţii PSD şi PNG.

Potrivit surselor PDL, liderii partidului i-ar fi pus în vedere lui Rădulescu să aleagă între a nu candida deloc sau a fi exclus din partid dacă îşi va anunţa intenţia de a candida într-un alt colegiu decât cele din filiala pe care o gestionează.

Se pare că varianta agreată de liderii PDL este să desemneze drept candidaţi în Sectorul 5 membri ai organizaţiei de tineret ai partidului, care astfel "să îşi facă mâna în politică".

"Un astfel de tânăr, cu un trecut impecabil, cu o imagine ireproşabilă, chiar dacă el nu are un nume public, va fi desemnat drept candidat la Senat în colegiul în care candidează Dan Voiculescu", au mai spus sursele PDL.

Filialele de sector şi-au transmis deja către conducerea centrală listele de candidaturi:

Sectorul 1:

Senat - Ionuţ Popescu şi Cornelia Cazacu

Camera Deputaţilor - Costică Canacheu, Anca Constantinescu şi Irinel Cristu

Citește mai departe:

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Citește mai departe:

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici