PDL Mehedinţi, despre trecerile la PNL: Era o plecare previzibilă. Sunt oameni din grupul Stănişoară

Liderul interimar al PDL Mehedinţi, Marius Bălu, a declarat, referitor la trecerea la PNL a prim-vicepreşedintelui PDL Ion Mîţu şi a 11 primari democrat-liberali, că "era o plecare previzibilă" şi că este vorba despre "câţiva oameni din grupul Stănişoară".

345 afișări
Imaginea articolului PDL Mehedinţi, despre trecerile la PNL: Era o plecare previzibilă. Sunt oameni din grupul Stănişoară

PDL Mehedinţi, despre trecerile la PNL: Era o plecare previzibilă. Sunt oameni din grupul Stănişoară (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

"Era o plecare previzibilă, cei câţiva oameni din grupul Stănişoară. Ei pot spune că l-au luat şi pe Moş Crăciun, şi pe Sfântul Petru. De fapt, erau plecaţi din iunie anul trecut, sunt primarii pe care îi acuza Stănişoară că l-au trădat când a pierdut preşedinţia Consiliului Judeţean", a spus Bălu.

Preşedintele interimar PDL Mehedinţi a spus că îşi propune să refacă organizaţia şi să facă opoziţie la politica USL care atrage pierderea a mii de locuri de muncă din judeţ.

"PDL Mehedinţi se află în reconstrucţie, voi reface PDL Mehedinţi realizând o organizaţie de oameni tineri şi profesionişti şi vă asigur că în acest moment, problema nu mai este la PDL Mehedinţi, ci la PNL. Aceste trădări nu cred că sunt de mare importanţă pentru mehedinţeni, ci în acest moment grija mehedinţenilor se îndreaptă asupra salvării Regiei Autonome pentru Activităţi Nucleare din Drobeta Turnu Severin şi a stopării politicii USL prin care se creează mii de şomeri în Mehedinţi", a spus Bălu.

Prim-vicepreşedintele PDL Mehedinţi Ion Mîţu, apropiat al deputatului Mihai Stănişoară, şi-a anunţat oficial, marţi, trecerea la PNL, într-o conferinţă de presă în care au anunţat că fac acelaşi gest şi 11 primari PDL din judeţ, dar şi reprezentanţi ai PPDD.

Ion Mîţu a susţinut că a luat decizia de a trece la PNL în urma Convenţiei PDL de sâmbătă, pentru că nu se mai regăseşte în formaţiunea democrat-liberală.

"Decizia am luat-o după Convenţia de la Bucureşti de sâmbăta trecută. Eu am crezut că va fi o dispută pe proiecte, şi nu o răfuială personală între două persoane. Nu mă mai regăseam în Partidul Democrat Liberal. Am venit împreună cu 11 primari, patru consilieri locali, trei consilieri judeţeni şi 53 de consilieri comunali. Împreună vom face o echipă în PNL. cea mai puternică forţă de dreapta din Mehedinţi şi la nivel naţional", a spus Mîţu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici