PDL merge la Cotroceni cu Boc, Videanu, Flutur şi Blaga

Delegaţia PDL care va participa, luni, la consultările de la Cotroceni pe tema revizuirii Constituţiei îi cuprinde pe Emil Boc, Adriean Videanu, Vasile Blaga şi Gheorghe Flutur, mandatul fiind accelerarea punerii în vigoare a referendumului pentru unicameral şi reducerea numărului de parlamentari.

24 afișări
Imaginea articolului PDL merge la Cotroceni cu Boc, Videanu, Flutur şi Blaga

Emil Boc, Adriean Videanu şi Gheorghe Flutur (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

"Mandatul nostru este foarte clar: PDL susţine şi face toate demersurile pentru accelerarea punerii în vigoare a referendumului pentru Parlament unicameral şi reducerea numărului de paralementari", a anunţat vicepreşedintele PDL Gheorghe Flutur, la finalul şedinţei Biroului Permanent Naţional.

El a arătat că PDL doreşte aplicarea referendumului în mod "imperativ" şi va cere şi celorlalte partide aplicarea acestuia cât mai repede.

"Suntem pregătiţi să discutăm şi alte modificări, în aşa fel încât noua formă să răspundă imperativului de modernizare a statului, prin reglementarea puterilor în stat, ţinând cont de conflictele dintre unele puteri ale statului", a mai spus Flutur.

Potrivit acestuia, PDL doreşte ca prin noua Constituţiei să se îmbunăţească raporturile dintre instituţiile statului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici