Pe 3 august se semnează protocolul pentru polul de centru dreapta

Protocolul polului de centru-dreapta, constituit de PNL-AP-PNŢCD, va fi semnat săptămâna viitoare, în 3 august, la Timişoara, de către liderii Călin Popescu Tăriceanu, Emil Constantinescu şi Marian Miluţ.

4 afișări
Imaginea articolului Pe 3 august se semnează protocolul pentru polul de centru dreapta

Pe 3 august se semnează protocolul pentru polul de centru dreapta

"Consider că va fi o mutare a centrului de greutate politic de la Bucureşti la Timişoara, prin alegerea ca loc de semnare a unui protocol politic important între PNL, AP şi PNŢCD, la care va participa premierul Popescu Tăriceanu şi ex-preşedintele Emil Constantinescu. Considerăm că va fi o relansare a partidului nostru, acea relansare pe care o dorim şi care în această alianţă şi sub această formă va regâştiga încrederea electoratului românesc, astfel ca cele cinci procente pe care le-am avut să revină PNŢCD şi să accedem acolo unde ne este locul", a spus preşedintele PNŢCD, Marius Popovici, adăugând că protocolul nu vizează alegerile europarlamentare şi va fi unul pe termen lung.

"Este un protocol pe termen mediu şi lung, nu este unul imediat, deci nu este pentru alegerile europarlamentare, va fi în perspectiva alegerilor locale şi parlamentare de anul viitor", a precizat Marius Popovici.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici