PES activists România solicită PSD să îşi reasume identitatea proeuropeană, la Congresul din 29 iunie

Organizaţia PES activists România a adoptat, cu unanimitate de voturi, o rezoluţie prin care propune ca PSD să îşi reasume identitatea proeuropeană a partidului la Congresul din 29 iunie, potrivit unui comunicat de presă transmis de organizaţie.

176 afișări
Imaginea articolului PES activists România solicită PSD să îşi reasume identitatea proeuropeană, la Congresul din 29 iunie

PES activists România solicită PSD să îşi reasume identitatea proeuropeană, la Congresul din 29 iunie

„Organizaţia PES activists România, reunită sâmbătă 15 iunie în cadrul Adunării Generale, a decis cu unanimitate de voturi adoptarea unei rezoluţii prin care propune ca membrii reuniţi la Congresul Partidului Social Democrat din 29 iunie să îşi reasume identitatea pro-europeană a partidului, apartenenţa la familia social democrată europeană şi să sprijine, fără echivoc, în proiectul politic al partidului, parcursul european al României în deplin acord cu valorile europene, criteriile de competenţă şi dorinţa de valorificare a apartenenţei la comunitatea europeană”, transmite PES activists România.

Victor Negrescu a afirmat că PSD trebuie să revină la valorile stângii europene.

„Stânga românească a dus România spre NATO şi Uniunea Europeană reuşind o Preşedinţie de succes a României la Consiliul UE datorită unui efort de pregătire substanţial. Trebuie să fim mândri de această realizare şi să le explicăm cetăţenilor cum am sprijinit parcursul european al României. Nu trebuie să ne oprim aici, trebuie să revenim la valorile stângii europene şi să redevenim partidul specialiştilor” a susţinut Victor Negrescu, reprezentant PES activists România, potrivit comunicatului de presă remis MEDIAFAX.

Social-democraţii se vor reuni în Congres pe 29 iunie, pentru alegerea preşedintelui, preşedintelui executiv şi a secretarului general

De asemenea, statutul va fi modificat în aceeaşi zi cu Congresul, în sensul alegerii funcţiilor de conducere ale PSD prin delegaţi, mergându-se pe acelaşi număr de delegaţi care au fost la Congresul anterior.

Taguri:
pes,
congres,
psd

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici