Petre Roman: Pentru unii, "liberal" este un parfum cu care te dai pentru că miroase bine

Consilierul lui Crin Antonescu, fostul premier Petre Roman, a afirmat, sâmbătă, la congresul PNL, că pentru mulţi liberali a fi liberal este "un parfum" cu care te dai pentru că miroase bine.

42 afișări
Imaginea articolului Petre Roman: Pentru unii, "liberal" este un parfum cu care te dai pentru că miroase bine

Petre Roman: Pentru unii, "liberal" este un parfum cu care te dai pentru că miroase bine (Imagine: Răzvan Chiriţă/Mediafax Foto)

Roman a spus că, în opinia lui, menirea congresului PNL este "de a fi liberal şi învingător".

"Întrebarea este dacă aceasta este posibil. Sunt mulţi liberali pentru care liberal este ca un parfum cu care te parfumezi pentru că miroase bine. Dar aranjamentul de minte şi de suflet, care să ne ducă la victorie, deocamdată, nu l-am reuşit", a spus fostul prim-ministru PD.

El a afirmat că actuala conjunctură politică este una "extrem" de favorabilă PNL.

"Pe de o parte, avem eşecul PSD, combinaţia între stânga lui Ion Iliescu şi mormanul de bani adunaţi în gruparea baronilor, de partea cealaltă avem un PDL, un partid pentru un om, aflat la o guvernare care este un spectacol al incompetenţei", a explicat Roman.

El a continuat afirmând că, în acest context, interesele a milioane de oameni "sunt batjocorite", menirea PNL fiind tocmai să apere interesele acestora.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici