Piedone era sigur că ar fi obţinut şi Primăria Sector 4, parte civilă în dosarul Colectiv. „Nevinovat”, mesajul de pe masca lui de protecţie

  • Miercuri a avut loc primul termen in apel în dosarul Colectiv
  • Cristian Piedone a fost condamnat la 8 ani şi jumătate de închisoare în primă instanţă
2370 afișări
Imaginea articolului Piedone era sigur că ar fi obţinut şi Primăria Sector 4, parte civilă în dosarul Colectiv. „Nevinovat”, mesajul de pe masca lui de protecţie

Piedone era sigur că ar fi obţinut şi Primăria Sector 4, parte civilă în dosarul Colectiv.

Piedone spune că este nevinovat, de aceea a candidat pentru Primăria Sector 5
 
Sunt nevinovat! Asta a spus clar şi răspicat Cristian Popescu Piedone când a fost azi la Curtea de Apel Bucureşti la primul termen din apelul în dosarul Colectiv. 
 
„Nevinovat” scria şi pe masca lui de protecţie, cu majuscule chiar. Mulţi l-au blamat că a candidat la primăria Sectorului 5. Acum, Piedone este şi mai blamat după ce a câştigat, potrivit rezultatelor parţiale. 
 
În primul termen din dosarul Colectiv, a fost audiat unul dintre patronii Clubului Colectiv, Costin Mincu.
 
„Dacă candidam la Sectorul 4, câştigam Sectorul 4. Şi primaria Sectorului 4 e parte civilă şi civilmente. Am vrut să respect... câştigam primăria Sectorului 4 şi eram în conflict de interes. Sau nu eram, pentru că legea îmi permitea, dar eram... e chestie de onoare. nu puteam să cîştig..Sunt nevinovat! Am încheiat discuţia. Vă aştept la primărie”, a declarat Cristian Popescu Piedone.
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici