Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă va fi prezentat miercuri în Parlament

Premierul Florin Cîţu va prezenta în Parlament, miercuri, de la ora 13.00, Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă, iar partidele parlamentare îşi vor putea prezenta poziţia cu privire la proiect, a anunţat preşeintele Camerei Deputaţilor, Ludovic Orban.

172 afișări
Imaginea articolului  Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă va fi prezentat miercuri în Parlament

PNRR va fi prezentat miercuri în Parlament

„Birourile Permanente Reunite au hotărât convocarea plenului camerelor reunite pentru miercuri, la ora 13.00. Pe ordinea de zi vor fi doar două puncte: prezentarea Planului Naţional de Rezilienţă şi Recuperare, cu intervenţii din partea grupurilor parlamentare, pe baza reprezentării în Parlament. La punctul doi - ratificarea tratatului, Euroatomului, o ratificare care este extrem de importantă pentru că ratificarea trebuie făcută în fiecare ţară şi de acest moment depinde când Comisia Europeană poate realiza împrumutul”, spune Ludovic Orban.

Preşedintele Camerei Deputaţilor spune că nu va fi o dezbatere, ci grupurile îşi vor prezenta poziţiile.

Premierul va avea la dispoziţie 60 de minute, din care îşi poate păstra şi timp la final pentru a da anumite răspunsuri.

„PNRR va fi pus pe masa Comisiei (Europene - n.r.) în timpul convenit”, conchide Ludovic Orban.

Dacă miercuri în Parlament prezentarea PNRR nu este punct separat pe ordinea de zi, PSD va intra în grevă parlamentară, anunţa preşedintele PSD, Marcel Ciolacu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici