PMP îi oferă susţinere lui Nicuşor Dan pentru un nou mandat de primar general

PMP va continua parteneriatul cu Nicuşor Dan, spune liderul formaţiunii, europarlamentarul Eugen Tomac. El sugerează că îi va oferi lui Nicuşor Dan susţinerea pentru a câştiga un nou mandat. „E nevoie de o unitate a dreptei. PNL a ales să meargă pe partea stângă a politicii româneşti”, afirmă Tomac.

181 afișări
Imaginea articolului PMP îi oferă susţinere lui Nicuşor Dan pentru un nou mandat de primar general

„PMP are cinci consilieri generali la Primăria Capitalei. Din prima clipă, în mod constant, noi am fost alături de primarul general. Cred că e important acest aspect, pentru că electoratul de dreapta vrea consecvenţă şi continuitate. PMP va continua acest parteneriat cu Nicuşor Dan”, spune Eugen Tomac.

El precizează că nu a discutat despre înscrierea lui Nicuşor Dan în PMP şi nici dacă acesta va fi susţinut şi de colegii din USR şi Forţa Dreptei.

„Ceea ce ne interesează este ca proiectele noastre să le putem trece în revistă. PMP e mulţumit de parteneriatul cu Nicuşor Dan Din punctul nostru de vedere e nevoie de o unitate a dreptei, pentru că PNL şi PSD şi-au propus să guverneze până în 2030, 2032. Din acest motiv spun că este nevoie de unitatea partidelor de dreapta, căci PNL a ales să meargă pe partea stângă a politicii româneşti”, încheie Tomac.

PNL Bucureşti a anunţat că îi cere primarului general al Capitalei, Nicuşor Dan, atingerea unor „indicatori simpli”, pe zece teme prioritare, în termen de şase luni. Printre acestea se numără investiţiile în termoficare, deschiderea circulaţiei pe Pasajul Doamna Ghica până la jumătatea acestui an, digitalizarea cel puţin a unui serviciu public important, precum amenajarea parcurilor aflate în administrarea municipalităţii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici