PNL a aprobat alianţa cu PMP. Protocolul va fi valabil în toată ţara

PNL a aprobat alianţa cu PMP, iar protocolul va fi valabil în toată ţara. Anunţul a fost făcut de liberalul Robert Sighiartău, la finalul şedinţei Biroului Executiv al PNL. Cele două partide vor forma alianţe în toate consiliile locale şi judeţene din ţară

480 afișări
Imaginea articolului PNL a aprobat alianţa cu PMP. Protocolul va fi valabil în toată ţara

PNL a aprobat alianţa cu PMP. Protocolul va fi valabil în toată ţara

PNL a aprobat protocolul de colaborare în plan local cu PMP. Cele două partide vor colabora în consiliile din toată ţara pentru a pune în aplicare planurile de dezvoltare locală.

„În cadrul Biroului Executiv am votat şi ratificat protocolul de colaborare în plan local între PNL şi PMP. După cum bine ştiţi, PMP se află la guvernare alături de PNL, face parte din aceeaşi familie politică a Partidului Popular European. Am luat decizia ca în toate consiliile locale şi consiliile judeţene să avem un protocol de colaborare în primul rând pentru a pune în aplicare programele de dezvoltare locală, pentru a pune în aplicare promisiunile pe care le-am avut, ambele partide, în campania electorală”, a declarat Robert Sighiartău.

Reprezentantul PNL a mai dezvăluit faptul că obiectivul partidului este câştigarea alegerilor parlamentare din decembrie şi că discuţiile despre eventualele coaliţii pentru formarea unei majorităţi în Parlament vor avea loc după scrutin.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
pnl,
pmp,
protocol

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici