PNL a depus moţiunea simplă îndreptată împotriva ministrului Educaţiei, Valentin Popa

PNL a depus, miercuri, la Camera Deputaţilor, moţiunea simplă pe educaţie, liderul deputaţilor PNL, Raluca Turcan, susţinând că lista miniştrilor care dăunează României şi care trebuie să plece din cabinet trebuie completată cu ministrul Educaţiei, Valentin Popa.

209 afișări
Imaginea articolului PNL a depus moţiunea simplă îndreptată împotriva ministrului Educaţiei, Valentin Popa

PNL a depus moţiunea simplă îndreptată împotriva ministrului Educaţiei, Valentin Popa

„PNL depune astăzi moţiunea simplă pe educaţie ("Educaţi România, nu o pesedizaţi!"-n.r.), semnal clar că lista miniştrilor care dăunează României şi care trebuie să plece din cabinet trebuie completată cu Valentin Popa, ministrul care închide şcoli în anul Centenarului marii Uniri, abandonează copii în sărăcie şi analfabetism, condamnă dascăli la umilinţă”, a declarat liderul deputaţilor PNL, Raluca Turcan.

Raluca Turcan a afirmat că bilanţul conducerii PSD-ALDE în educaţie constă în: şcoli închise, inspectori demişi prin fax, probe de examen în afara legii, abadon şcolar în creştere record şi şcoli care nu-i învaţă pe tineri meserii, iar diplomele sunt departe de a certifica competenţe.

„PNL trage un semnal de alarmă asupra unui ministru care trebuie demis de urgenţă până nu e prea târziu”, a mai spus Turcan.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici