PNL anunţă ''prima acţiune electorală de amploare a lui Dacian Cioloş'' - miting în Piaţa Revoluţiei

Liberalii au anunţat oficial duminică ''prima acţiune electorală de amploare'' a premierului Dacian Cioloş - mitingul din Piaţa Revoluţiei de la ora 17.00.

2737 afișări
Imaginea articolului PNL anunţă ''prima acţiune electorală de amploare a lui Dacian Cioloş'' - miting în Piaţa Revoluţiei

PNL anunţă ''prima acţiune electorală de amploare a lui Dacian Cioloş'' - miting în Piaţa Revoluţiei (Imagine: Alexandru Dobre/ Mediafax Foto)

''Vreme bună de miting! Dacian Cioloş participă azi la prima sa acţiune electorală de amploare, în mijlocul oamenilor. Vino şi tu la ora 17.00 să-i vezi pe cei care, împreună cu Cioloş, pot îndrepta destinul României!'', se arată pe pagina de Facebook a partidului.

În ceea ce priveşte participarea la mitingul PNL de duminică, Dacian Cioloş a afirmat miercuri că ideea este aceea de a tramsmite aceste mesaje legate de platformă şi de a explica ce a pus pe hârtie. "E o modalitate bună, nu pentru a merge în campanie, campania începe în data de 11".

Premierul a susţinut în mod repetat că nu se va implica în campanie. "Aşa cum am spus, nu intenţionez să mă implic în campania electorală sau să merg în campania electorală, dar cred că este momentul acum, înainte de a începe campania, să putem avea acest gen de.. (discuţii-nr)", a declarat el miercuri.

"Ei (liberalii-n.r.) cel puţin au spus că susţin o astfel de candidatură, eu nu am venit aici să susţin persoana mea cât să susţin nişte lucruri pe care le-am propus şi în care cred", a mai comentat Cioloş referitor la decizia PNL de a-l propune candidat pentru postul de premier, după alegerile din 11 decembrie.

Partidul Naţional Liberal organizează începând cu ora 17.00, în Piaţa Revoluţiei din Capitală, mitingul pentru lansarea candidaţilor PNL, a programului de guvernare şi pentru susţinerea lui Dacian Cioloş pentru poziţia de prim-ministru după alegerile parlamentare din 11 decembrie.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici