PNL Bucureşti acuză că primarul Sectorului 5 minte: Expert în organizare de circ şi abuzuri

Reprezentanţii PNL Bucureşti l-au acuzat pe Daniel Florea, primarul Sectorului 5, că minte atunci când spune că Sectorul 5 are cel mai mare buget din istoria sa, cu 53% superior celui din 2018, precizând că acesta e „expert în organizare de circ şi abuzuri”.

167 afișări
Imaginea articolului PNL Bucureşti acuză că primarul Sectorului 5 minte: Expert în organizare de circ şi abuzuri

PNL Bucureşti acuză că primarul Sectorului 5 minte: Expert în organizare de circ şi abuzuri

„Asistăm din nou la declaraţiile mincinoase ale primarului #ZERO, Daniel Florea. Expert în organizarea de circ şi abuzuri, acesta minte din nou, cu neruşinare, cetăţenii Sectorului nostru. Ultima minciună vehiculată de închipuitul edil vizează bugetul-record al Sectorului 5 pe 2019. Este adevărat că veniturile planificate pentru acest an sunt cele mai mari, din păcate, însă, ele au drept sursă şi cel mai mare grad de îndatorare a sectorului. Sigur, şi slugārnicia faţă de Liviu Dragnea înseamnă multe promisiuni privind bani de la Guvern, însă exerciţiile bugetare ale ultimilor 3 ani dovedesc doar neputinţă şi ignoranţă”, au transmis reprezentanţii PNL Bucureşti, printr-un comunicat de presă, remis duminică MEDIAFAX.

Liberalii de organizaţia din Capitală mai spun că Daniel Florea nu a atras nicio investiţie din 2016 până în prezent şi că a refuzat banii de la Primării Capitalei, nefiind capabil să depună documentaţia necesară pentru a obţine finanţarea destinată anvelopării termice în Sectorul 5.

„Primarul #ZERO este absolut incapabil sa faca vreo investiţie: din 2016 şi până azi, acesta nu a reuşit nicio anvelopare termică a blocurilor, nu a realizat sau reabilitat niciun parc din sector, nu a reamenajat nicio parcare existentă, nu a construit sau modernizat vreo şcoală sau grădiniţă, nu a reusit sa reabiliteze scoala arsa acum un an. Mai mult, acesta a refuzat banii Primariei Capitalei, fiind incapabil să depună documentaţiile necesare pentru obţinerea de finanţare destinată anvelopării termice. Poate nu întâmplător, judecând recentele scandaluri de presă: o firmă de apartament, cu un singur angajat, şi cu activitate de videochat, a câştigat contractul pentru anveloparea termică a blocurilor, pe banii Sectorului, şi nu ai Primăriei Capitalei.

După cum am mai atras atenţia, dincolo de revolta noastră, a liberalilor din Sectorul 5, primarul #ZERO se va confrunta cu cea a locuitorilor sătui de a fi sfidaţi şi batjocorţi la ei acasă de acest accident al administraţiei. Iar consilierii locali şi generali ai Partidului Naţional Liberal nu vor cauţiona incompetenţa şi reaua credinţă a lui Daniel Florea”, a conchis sursa citată.

Reacţia PNL Bucureşti vine după ce reprezentanţii primăriilor Sectoarelor 4 şi 5 au transmis că sunt mulţumiţi de bugetul care le-a fost alocat, prin proiectul de buget pentru 2019, în contextul în care edilul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat că PMB primeşte cu 25% mai puţin, adică 180 milioane de euro.

„Sectorul 5 are cel mai mare buget din istoria sa, cu 53% superior celui din 2018. Anul trecut a continuat neplacuta tradiţie a anilor 2016 si 2017 în care niciun proiect al Sectorului 5 nu a avut susţinerea concretă nici a primarului general Gabriela Firea şi nici a consiliului general- motivul real al excluderii celor 4 consilieri generali nu este nicidecum lupta politica, ci a faptului că au propus şi au votat ca banii cuveniţi, conform legii, sectorului 5 (care facuse şi solicitarea către CGMB, având în vedere că unităţile de învăţământ sunt în proces de reabilitare, valoarea reparaţiilor fiind de 180 milioane lei), să fie altfel repartizaţi; rezultatul: hotărâre CGMB de alocare a 0 lei către Sectorul 5- am atacat decizia în contencios administrativ”, au transmis, într-un comunicat de presă, reprezentanţii Primăriei Sectorului 5, condusă de Daniel Florea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici