PNL Cluj îl va susţine pe Tăriceanu pentru funcţia de preşedinte

Delegaţia Permanentă a PNL Cluj a decis, vineri, cu unanimitate de voturi, sprijinirea lui Călin Popescu Tăriceanu pentru o nouă funcţie de preşedinte al partidului la congresul din 20 martie.

27 afișări
Imaginea articolului PNL Cluj îl va susţine pe Tăriceanu pentru funcţia de preşedinte

PNL Cluj îl va susţine pe Tăriceanu pentru funcţia de preşedinte (Imagine: Mediafax Foto)

Preşedintele PNL Cluj, senatorul Marius Nicoară, a declarat, la finalul şedinţei, că Tăriceanu a reuşit să contribuie la creşterea partidului, deşi formaţiunea este în opoziţie.

"Am decis, cu unanimitate de voturi, să îl susţinem pe Călin Popescu Tăriceanu pentru bătălia pe care o duce în vederea ocupării funcţiei de preşedinte al PNL", a afirmat Nicoară.

Potrivit acestuia, Tăriceanu este susţinut pentru că a reuşit să ducă la creşterea PNL, în condiţiile în care partidul a fost atacat "din toate părţile, atât din interior, de grupul Stolojan, cât şi de preşedintele Băsescu, de PDL şi de PSD".

"Am reuşit ca, la guvernare fiind, să nu ne erodăm, ci să creştem în procente. Este un merit deosebit al lui Călin Popescu Tăriceanu, care a reuşit să apere partidul şi să îl ducă la procente deosebite", a spus liderul PNL Cluj.

De asemenea, în şedinţă s-a mai decis sprijinirea lui Marius Nicoară pentru a face parte din Biroul Politic Central al PNL, unde ar putea ocupa un post de vicepreşedinte al partidului.

PNL Cluj va fi reprezentat la congres de 25 de delegaţi de drept şi trei parlamentari.

În cadrul şedinţei s-a desemnat şi candidatul PNL Cluj pentru Parlamentul European, în persoana vicepreşedintelui filialei judeţene, Adrian Oros, dar şi susţinerea candidaturilor Noricăi Nicolai şi a lui Ovidiu Silaghi pentru PE.

"În baza unor cereri pe care ni le-au remis, am decis şi susţinerea d-nei Norica Nicolai şi a d-lui Ovidiu Silaghi pentru Parlamentul European. Sperăm ca şi Adrian Oros să ocupe un loc eligibil pe lista PNL pentru PE", a spus Nicoară.

PNL Cluj şi-a propus strângerea a 15.000 de semnături pentru lista de candidaţi a PNL.

La şedinţa Delegaţiei Permanente a PNL Cluj au participat 120 de membri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici