PNL: Gestul retragerii lui Orban, în standardele de integritate PNL. Vom discuta o altă nominalizare

Purtătorul de cuvânt al PNL Ionuţ Stroe a declarat, luni, pentru MEDIFAX, că gestul retragerii lui Ludovic Orban se încadrează în standardele de integritate impuse de PNL, afirmând că liberalii au fost luaţi prin surprindere şi că discută în zilele următoare o altă nominalizare.

623 afișări
Imaginea articolului PNL: Gestul retragerii lui Orban, în standardele de integritate PNL. Vom discuta o altă nominalizare

PNL: Gestul retragerii lui Orban, în standardele de integritate PNL. Vom discuta o altă nominalizare

"Gestul retragerii venit într-un moment extrem de dificil denotă resposabilitate şi se încadrează în standardele de integritate impuse de PNL candidaţilor. Evident că primim cu greu acest anunţ şi sperăm în nevinovăţia domnului Orban'', a afirmat Stroe.

"O eventuală discuţie cu privire la o altă nominalizare cel mai probabil se va purta în zilele următoare", a precizat Ionuţ Stroe, afirmând că retragerea lui Orban i-a luat pe liberali prin surprindere.

Procurorii DNA au anunţat că prim-vicepreşedintele PNL Ludovic Orban este cercetat sub control judiciar pentru folosirea influenţei în scopul obţinerii unor foloase necuvenite, acesta solicitându-i unui om de afaceri 50.000 de euro pentru campania electorală din mai 2016.

"La data de 1 martie 2016, inculpatul Orban Ludovic, prim–vicepreşedinte al unui partid, a contactat un om de afaceri pe care îl cunoştea, solicitându-i sprijin financiar pentru campania electorală pentru alegerile locale din vara anului 2016, în care Orban Ludovic candidează la funcţia de primar al municipiului Bucureşti", au anunţat procurorii DNA într-un comunicat de presă.

Ludovic Orban a anunţat că îşi dă demisia din funcţiile de conducere pe care le deţine la nivelul Camerei Deputaţilor şi PNL şi se retrage din cursa pentru Primăria Capitalei.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici