PNL nu va face nicio numire într-un viitor Guvern Klaus Iohannis

Crin Antonescu a declarat miercuri că în cazul în care Klaus Iohannis va fi învestit premier, "PNL nu va face niciun fel de numire, nu va numi niciun membru, nu va propune niciun membru al PNL în acest Guvern".

18 afișări
Imaginea articolului PNL nu va face nicio numire într-un viitor Guvern Klaus Iohannis

Preşedintele PNL Crin Antonescu (Imagine: Mediafax Foto)

"Dacă domnul Klaus Iohannis va fi desemnat de preşedinte cu mandatul de a constitui un Guvern şi după aceea va veni în Parlament pentru învestitură, PNL nu va face niciun fel de numire, nu va numi niciun membru, nu va propune niciun membru al PNL în acest Guvern", a spus Antonescu.

"Am vorbit de un Guvern tehnocrat, de tehnicieni, de specialişti, de un Guvern care să aibă libertatea de a se dedica problemelor foarte serioase economice, sociale, instituţionale ale României", a spus Antonescu.

Liderul PNL a spus că dacă Iohannis va primi mandatul, PNL va discuta despre "câteva măsuri esenţiale pentru bunul mers al ţării privitoare la abrogarea impozitului forfetar, alcătuirea de urgenţă a unui buget care să permită plata pensiilor şi salariilor pe anul următor, funcţionarea instituţiilor şi aşa mai departe", a mai spus preşedintele PNL.

Primarul Sibiului Klaus Iohannis a declarat, miercuri, că a acceptat propunerea de a fi nominalizat pentru postul de premier din partea PNL-PSD-PC-UDMR şi a grupului minorităţilor naţionale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici