PNL: PMP şi PSD sunt Alianţa Baronilor Alb-Roşii, în spatele falsului conflict Băsescu-Ponta

Purtătorul de cuvânt al PNL, Cristina Pocora, susţine că PMP şi PSD sunt ”Alianţa Baronilor Alb-Roşii” realizată în spatele ”falsului conflict” dintre Traian Băsescu şi Victor Ponta ”creat doar pentru obţinerea facilă de voturi pe bază de circ şi de manipulare a maselor insuficient informate”.

667 afișări
Imaginea articolului PNL: PMP şi PSD sunt Alianţa Baronilor Alb-Roşii, în spatele falsului conflict Băsescu-Ponta

PNL: PMP şi PSD sunt Alianţa Baronilor Alb-Roşii, în spatele falsului conflict Băsescu-Ponta (Imagine: Liviu Adăscăliţei/Mediafax Foto)

”Românii au primit astăzi cea mai bună dovadă că aşa-zisul conflict între Victor Ponta şi Traian Băsescu este unul fals, pur mediatic, fiind creat doar pentru obţinerea facilă de voturi pe bază de circ şi de manipulare a maselor insuficient informate. În realitate, cei doi se înţeleg foarte bine sau cel puţin la fel de bine pe cât au făcut-o astăzi partidele pe care le conduc sau le-au creat, PSD şi PMP. Cele două partide au dovedit în Parlament, prin vot, că au o colaborare foarte strânsă, acest fapt fiind uşurat probabil şi de vechea şi statornica relaţie de prietenie personală între Victor Ponta şi Elena Udrea, începută din perioada 2000-2004”, susţine Pocora într-un comunicat remis MEDIAFAX.

Purtătorul de cuvânt al PNL susţine că PSD şi PMP ”s-au înţeles perfect, din nou, într-un demers comun, făţiş antieuropean, împiedicând prin vot o acţiune solicitată de justiţie împotriva unui parlamentar PMP”.

Pocora susţine că respingerea solicitării DNA a arestare preventivă a deputatului Florin Popescu aduce ”o nouă bilă neagră în raportul MCV”.

”Observăm stupefiaţi cum partidul baronilor roşii - PSD - a început să facă transfer de know-how înspre micuţul PMP în materie de apărare a corupţilor şi baronilor din partid de mâna lungă a justiţiei. Astfel, parlamentarii din coaliţia majoritară şi „reformatorii” din PMP au format, astăzi, Alianţa Baronilor Alb-Roşii, pe axa Udrea-Ponta, votând în Parlament împotriva cererii de încuviinţare a arestării preventive a deputatului PMP Florin Popescu”, mai susţine purtătorul de cuvânt al PNL, care precizează că deputaţii PNL au votat în favoarea solicitării DNA.

Plenul Camerei a respins, marţi, cererea privind încuviinţarea arestării preventive a deputatului Florin Popescu, fiind exprimate 224 de voturi "împotrivă" şi 78 "pentru".

Deputaţii s-au pronunţat prin vot secret cu bile asupra cererii privind încuviinţarea arestării preventive a deputatului Florin Popescu.

Din totalul celor 401 deputaţi, la votul asupra cererii de încuviinţare a arestării preventive a lui Popescu au fost prezenţi 302 deputaţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici