PNL: Remanierea nu are legătură cu interesele românilor, vom milita pentru demiterea Guvernului

PNL susţine că remanierea guvernamentală anunţată de către premierul Emil Boc nu are nicio legătură cu interesele românilor, iar liberalii consideră că au obligaţia de a face toate demersurile pentru a determina demiterea Guvernului.

19 afișări
Imaginea articolului PNL: Remanierea nu are legătură cu interesele românilor, vom milita pentru demiterea Guvernului

PNL: Remanierea nu are legătură cu interesele românilor, vom milita pentru demiterea Guvernului (Imagine: Mediafax Foto)

"Partidul Naţional Liberal constată că remanierea guvernamentală operată de premierul Emil Boc nu are nicio legătură cu interesele românilor sau cu şansele României de a fi guvernată competent şi responsabil, ci doar cu stabilirea zonelor de influenţă politico-financiară de la vârful PD. Apreciem că abordarea acestei chestiuni este una de tip tribal, ori specifică unui clan mafiot", se arată într-un comunicat al PNL remis, joi, agenţiei MEDIAFAX.

În opinia liberalilor, în acest moment, românii se află în faţa unui joc politicianist purtat de Traian Băsescu, Elena Udrea, Emil Boc şi ceilalţi "lideri ai dezastrului naţional".

"Considerăm că şansele României de a evita un dezastru economic şi instituţional şi de a depăşi criza încep cu plecarea in corpore a actualului guvern. Partidul Naţional Liberal, ca mandatar al încrederii românilor care produc valoare materială şi intelectuală, are obligaţia de a face toate demersurile pe care le are la dispoziţie pentru a determina demiterea guvernului Băsescu-Udrea-Boc şi a opri jocul politicianist şi mafiot pe care aceşti oameni îl practică împotriva intereselor românilor", se mai arată în comunicat.

Premierul Emil Boc a anunţat oficial, joi, remanierea miniştrilor Adriean Videanu, Sebastian Vlădescu, Mihai Şeitan, Mihail Dumitru, Gabriel Sandu şi Radu Berceanu şi propunerile de înlocuitori ai acestora - Ion Ariton, Gheorghe Ialomiţianu, Ioan-Nelu Botiş, Valeriu Tabără, Valerian Vreme şi Anca Boagiu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici