PNL şi PSD luptă să fie „singurul partid” care măreşte pensiile românilor

  • Deputatul PNL Ionuţ Stroe spune că în anii în care a fost PNL la guvernare au crescut pensiile.
  • Şi preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a spus că partidul pe care îl conduce e singurul care s-a luptat pentru pensiile românilor.
406 afișări
Imaginea articolului PNL şi PSD luptă să fie „singurul partid” care măreşte pensiile românilor

PNL şi PSD luptă să fie „singurul partid” care măreşte pensiile românilor

„În anii în care a fost la guvernare, Partidul Naţional Liberal a fost consecvent în demersurile făcute pentru a sprijini pensionarii. Guvernul condus de PNL a crescut pensiile atât la 1 septembrie 2020, când punctul de pensie a crescut cu 14% (de la 1.265 lei la 1.442 lei), cât şi la 1 ianuarie 2022, când a fost majorat punctul de pensie cu 10% (de la 1.442 lei la 1.586 lei)”, spune deputatul Ionuţ Stroe, pe Facebook.

Stroe aminteşte că, pentru a veni în sprijinul pensionarilor afectaţi de creşterile de preţuri, guvernul condus de premierul liberal Nicolae Ciucă a acordat un sprijin financiar în luna ianuarie celor cu pensii mai mici sau egale cu 1600 de lei. Iar, în luna iulie, pensionarii cu venituri mai mici sau egale cu 2000 de lei au primit un alt sprijin financiar în valoare de 700 de lei.

„PNL a majorat pensiile când a fost la guvernare şi o va face şi începând cu anul viitor”, promite Stroe.

De cealaltă parte, Marcel Ciolacu, preşedintele PSD, spune că partidul pe care îl conduce „este singurul partid care s-a luptat întotdeauna pentru creşterea pensiilor românilor. În schimb, liderii Dreptei consideră creşterea pensiilor o povară, care merită purtată doar în preajma campaniilor electorale”, a spus Marcel Ciolacu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici