PNL strânge semnături pentru platforma lui Cioloş şi pregăteşte o Carte Neagră a administraţiei din Capitală

Liderul PNL Bucureşti, Cristian Buşoi, a declarat vineri că membrii partidului strâng semnături pentru susţinerea platformei România 100, el afirmând că dacă sunt şi alte forţe politice care îl susţin pe Dacian Cioloş se pot alătura PNL într-o viitoare majoritate parlamentară.

529 afișări
Imaginea articolului PNL strânge semnături pentru platforma lui Cioloş şi pregăteşte o Carte Neagră a administraţiei din Capitală

PNL strânge semnături pentru platforma lui Cioloş şi pregăteşte o Carte Neagră a administraţiei din Capitală

''Strângem semnături pentru platforma lui Dacian Cioloş, România 100. (...)Sunt organizaţii care, fie în mediul online, chiar şi în Bucureşti în corturile pe care le-am avut amplasate, am invitat cetăţeni să-şi exprime adeziunea. Le aducem la cunoştiinţă acestă platformă şi îi rugăm să o susţină. Cred că e foarte bine ca un număr cât mai mare de cetăţeni să aibă la cunoştiinţă despre acestă platformă şi dacă vor să o susţină pe internet în mod formal, chiar dacă o fac doar verbal, pentru că nu e strângere propriu zis. Strângem susţinere mai bine zis'', a declarat Cristian Buşoi.

El a fost întrebat dacă participarea premierului Dacian Cioloş la un eveniment USR dezavantajează PNL din punct de vedere al asocierii imaginii premierului cu un alt partid.

''Nu. Nu ne dezavantajează deloc, domnia sa îşi prezintă în spaţiul public şi la reuniuni ale unor forţe cu care rezonează şi cu care poate crea un parteneriat pentru că e clar în acest moment că niciun partid nu va lua 50% plus 1 în viitorul Parlament. Ne-am dori să fim în această situaţie, nu vom fi în acestă situaţie. Luptăm pentru a obţine un rezultat cât mai bun şi luptăm pentru locul întâi. E clar că în viitorul Parlament trebuie construită o coaliţie şi dacă sunt şi alte forţe politice care aderă la acestă platformă ( România 100 – n.r.), dacă sunt şi alte forţe politice care îl susţin pe Dacian Cioloş se pot alătura PNL într-o viitoare majoritate parlamentară şi lui Dacian Cioloş şi putem construi acest lucru, nu e absolut nimic care să ne deranjeze sau să ne dezavantajeze în mod evident'', a răspuns liderul liberal.

PNL pregăteşte Cartea Neagră a administraţiei PSD a Capitalei

Preşedintele Ligii Aleşilor Localei ai PNL Bucureşti, fostul deputat Cristian Popescu a declarat vineri, într-o conferinţă de presă, că liberalii vor pregăti Cartea Neagră a primelor şase luni de administrare PSD în Bucureşti, document care va fi finalizat la finalul acestei luni.

''Vom pregăti Cartea Neagră a primelor şase luni de administrare PSD în Bucureşti. Din 5 iunie Bucureştiul este condus de şapte primari PSD. În fiecare dintre cele şapte consilii avem colegi care luptă acolo şi încearcă, de multe ori cu succes, să blocheze încercări ale PSD de a încălca legea, de a face abuzuri, de a-şi ajuta colegii de partid pentru diverse lucruri'', a declarat Cristian Popescu, viceprimarul Sectorului 2 al Capitalei şi preşedintele Ligii Aleşilor Locali PNL Bucureşti.

El a mai spus că documentul va fi finalizat la finalul lunii noiembrie.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici