PNL Timiş: USL a fost dezamăgitor, PSD nu s-a arătat interesat de ţară, PNL nu a spus "stop"

Preşedintele PNL Timiş, Nicolae Robu, declară că USL a fost "dezamăgitor", pentru că PSD nu a fost interesat de "problemele reale ale ţării", ci doar cum "să acapareze cât mai multă putere", însă o parte din vină aparţine şi PNL pentru că nu a atras atenţia că este partener egal, spunând "stop".

266 afișări
Imaginea articolului PNL Timiş: USL a fost dezamăgitor, PSD nu s-a arătat interesat de ţară, PNL nu a spus "stop"

Nicolae Robu (IMagine: Sebastian Tataru/Mediafax Foto)

"În percepţia mea, USL Timiş a funcţionat foarte bine, nu însă excepţional, în timp ce USL la nivel naţional a fost dezamăgitor. Iar vina pentru asta aparţine PSD, care nu s-a arătat deloc interesat de problemele reale ale ţării, ci doar cum să acapareze cât mai multă putere, inventând în acest sens o structură guvernamentală nemaiîntâlnită în România şi probabil nici prin alte părţi, iar în compensaţia ineficienţei venind cu tot felul de idei populiste precum deja celebra «electorată», impozitarea diferenţiată şi altele", a declarat, joi, corespondentului MEDIAFAX NiNicolae Robu

Preşedintele PNL Timiş a mai spus că şi PNL are o vină pentru slaba funcţionare a USL şi anume că nu a atras atenţia PSD că este partener egal.

"PNL are vina că nu a spus la timp «stop, suntem parteneri egali, aşa am obţinut voturile cetăţenilor şi aşa trebuie să funcţionăm, stop nu pentru ce vreţi voi să faceţi, ne-au ales oamenii, haideţi să ne ocupăm de ce am promis». UNPR şi PC n-au, în opinia mea, decât vina că se încăpăţânează să existe", a spus Robu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici