Pogea despre afirmaţiile liderilor PSD: Suntem în campanie, eu am altă treabă de făcut

Liderii PDL nu au dorit să comenteze, luni, la intrarea în şedinţa BPN, afirmaţiile colegilor de guvernare din PSD, ministrul de Finanţe, Gheorghe Pogea, mulţumindu-se să spună că este campanie electorală şi că el are "altă treabă de făcut".

21 afișări
Imaginea articolului Pogea despre afirmaţiile liderilor PSD: Suntem în campanie, eu am altă treabă de făcut

Pogea despre afirmaţiile liderilor PSD: Suntem în campanie, eu am altă treabă de făcut (Imagine: Mediafax Foto)

"Suntem în campanie, eu am altă treabă de făcut, împreună cu colegii mei din Cabinet, indiferent că sunt de la PDL sau PSD şi vă asigur că nu a fost nicio deosebire între unii şi alţii. Ne vedem de treaba noastră, pentru că lumea asta aşteaptă", a spus Pogea, la intrarea în sediul PDL.

Ministrul Turismului, Elena Udrea, s-a arătat surprinsă de întrebările presei despre aprecierile "jignitoare" la adresa primului-ministru şi a unor miniştri PDL, făcute de social-democraţi în şedinţa CEXN.

"Nu ştiu, nu ştiu la ce declaraţii vă referiţi. Sunt altele noi?", a întrebat Elena Udrea, preferând să nu facă niciun fel de comentariu.

Atât premierul Emil Boc cât şi miniştrii Vasile Blaga, Adriean Videanu şi Radu Berceanu au intrat în şedinţa de partid fără să comenteze declaraţiile PSD din ultimile zile.

„Vă spune domnul Nica”, a ţinut să precizeze Vasile Blaga.

Liderii PSD s-au întrunit la sfârşitul acestei săptămâni, vineri, la Turnu Măgurele, într-un hotel deţinut de vicepreşedintele PSD Liviu Dragnea, într-o şedinţă a Comitetului Executiv Naţional al partidului.

Realitatea TV a difuzat, duminică, o înregistrare din şedinţa CExN al PSD, în care vicepreşedintele PSD Liviu Dragnea spune despre ministrul PDL Radu Berceanu că este un "tâmpit", că premierul Emil Boc este un "tâşt-bâşt", iar ministrul Vasile Blaga "vorbeşte numai dimineaţa".

Preşedintele PSD Mircea Geoană a declarat, vineri, după şedinţa conducerii partidului, că a sosit momentul unei clarificări "nete" privind imixtiunea nepermisă a preşedintelui Băsescu în activitatea Guvernului, apreciind că şeful statului este un factor de "instabilitate" şi un factor "care afectează".

Liderii PSD şi PDL s-au întâlnit, luni dimineaţă, în şedinţa coaliţiei, la grupul parlamentar al social-democraţilor de la Camera Deputaţilor, după ce avuseseră întâlniri separate.

Vicepremierul Dan Nica a declarat, întrebat ce ecou au avut la PDL, în întâlnirea coaliţiei de luni, declaraţiile unor lideri PSD din şedinţa CExN despre unii miniştri democrat-liberali, că s-a decis să se ceară reprezentanţilor celor două partide "reţinere" în declaraţiile politice.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici