Ponta, atac la PSD în cazul Vasilescu: Chiar nu era cazul să fie prima Udrea care să ia atitudine

Deputatul Victor Ponta îşi critică, joi, într-o postare pe Facebook, colegii de partid pentru că nu au sărit imediat în apărarea Olguţei Vasilescu după reţinerea acesteia de procurorii DNA şi spune că "chiar nu era cazul să fie prima Elena Udrea care să ia atitudine".

1006 afișări
Imaginea articolului Ponta, atac la PSD în cazul Vasilescu: Chiar nu era cazul să fie prima Udrea care să ia atitudine

Ponta, atac la PSD în cazul Vasilescu: Chiar nu era cazul să fie prima Udrea care să ia atitudine (Imagine: Liviu Chirica / Mediafax Foto)

"Mai bine mai târziu... Dar chiar nu era cazul să fie prima Elena Udrea care să ia atitudine!", a scris Ponta, pe Facebook, publicând şi două link-uri cu ştiri despre reacţiile social-democraţilor pe aceasta temă, declaraţii făcute joi, la sediul PSD, înaintea şedinţei Biroului Permanent Naţional al partidului.

Rovana Plumb şi Gabriela Vrânceanu Firea au declarat joi că le pare rău pentru ceea ce i s-a întâmplat Olguţei Vasilescu. Firea a spus că îi urează acesteia ”sănătate şi libertate”.

Rovana Plumb a spus şi ea că reţinerea primarului Craiovei, Lia-Olguţa Vasilescu, de către procurorii DNA, reprezintă ”o lovitură grea” pentru PSD şi a explicat că toată lumea din partid este ”surprinsă şi şocată”.

Şi preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a afirmat că regretă şi că este prieten cu aceasta. El a mai spus că, în locul Olguţei Vasilescu, PSD ar putea lua în calcul candidatura lui Ion Prioteasa sau a lui Claudiu Manda pentru primăria Craiova.

Olguţa Vasilescu, primarul municipiului Craiova, a fost prezentată, joi, în faţa magistraţilor Tribunalului Bucureşti, cu propunere de arestare preventivă, această fiind reţinută de procurorii DNA pentru luare de mită şi spălare de bani.

Ea a fost reţinut de procurorii anticorupţie miercuri seara. Deputatul Elena Udrea a reacţionat, pe Facebook, în aceeaşi seară, afirmând că este "revoltată". Udrea a spus că se va duce la Arestul Central în semn de solidaritate cu primarul Craiovei, Olguţa Vasilescu, şi pentru a protesta faţă de faptul că aceasta a fost scoasă cu cătuşe din sediul DNA.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici