Ponta: Când am scris despre ''ofiţeri'' m-am referit la un vicepreşedinte PSD, fost ministru

Fostul premier Victor Ponta precizează că atunci când a scris despre ofiţeri acoperiţi sau nu care ar dori să preia PSD nu se referea la numărul 2 din partid, Valeriu Zgonea, ci la un vicepreşedinte care a făcut parte din Guvern.

2876 afișări
Imaginea articolului Ponta: Când am scris despre ''ofiţeri'' m-am referit la un vicepreşedinte PSD, fost ministru

''Pentru că am văzut interpretarile din presă vreau să precizez că atunci când am scris de 'ofiţerii' care vor să preia puterea în PSD NU mă refeream la Valeriu Zgonea - ci la un vicepreşedinte PSD, fost ministru în Guvern (dacă va fi nevoie le voi spune colegilor mei despre cine este vorba)!'', a precizat Ponta pe Facebook ulterior publicării mesajul privindu-l pe Liviu Dragnea.

Preşedintele executiv al PSD, Valeriu Zgonea, a afirmat că, în cazul în care Victor Ponta s-a referit la el în postarea privind pericolul ca PSD să intre pe mâna unor ofiţeri acoperiţi sau descoperiţi, să facă public acest lucru.

"Să spună public dacă are ceva cu mine personal", a declarat Valeriu Zgonea, întrebat dacă la el se referea Ponta când vorbea de ofiţeri acoperiţi sau descoperiţi din conducerea PSD.

''Ca să răspund tuturor celor care ma întreabă: cred că Liviu Dragnea NU trebuie sa îşi dea demisia din funcţia de Preşedinte al PSD! Trebuie să ţină Partidul unit, să câştige alegerile locale şi parlamentare şi să ferească PSD de toţi "ofiţerii" acoperiţi sau descoperiţi care vor să îl preia! Clar?'', a postat vineri Ponta pe Facebook, după ce Dragnea a primit sentinţa definitivă de doi cu suspendare în Dosarul Referendumul.

Ulterior şedinţei Comitetului Executiv, întrebat despre absenţa preşedintelui Camerei Deputaţilor în momentul declaraţiilor de presă, în condiţiile în care liderii PSD erau prezenţi pentru a-l susţine, preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a replicat: ''Nu ştiu, în schimb am văzut reacţia lui Victor Ponta şi îi mulţumesc''.

''Toţi suntem curioşi. Dacă ştie, să-i spună. Poate-i protejăm'', a spus liderul social-democraţilor, întrebat despre afirmaţiile de vineri ale lui Ponta.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici