Ponta, către Gorghiu: Cum să îl suspend eu pe Iohannis? Nici nu-l găsesc la Cotroceni

Fostul premier al României, Victor Ponta, a declarat, vineri, la Bistriţa, că declaraţiile Alinei Gorghiu referitoare la suspendarea preşedintelui Klaus Iohannis sunt ridicole şi că şeful statului nu este de găsit la Cotroceni pentru a fi suspendat, transmite corespondentul MEDIAFAX.

984 afișări
Imaginea articolului Ponta, către Gorghiu: Cum să îl suspend eu pe Iohannis? Nici nu-l găsesc la Cotroceni

Ponta, către Gorghiu: Cum să îl suspend eu pe Iohannis? Nici nu-l găsesc la Cotroceni (Imagine: Adi Piclisan/ Arhiva Mediafax Foto)

"Eu îmi doresc un singur lucru - ca doamna Gorghiu să rămână cât mai mult timp şefa PNL-ului. Cel mai rău lucru pentru un partid este să fie detestat, criticat, aşa cum se întâmplă cu PSD-ul. Când o vezi pe Gorghiu îţi vine să râzi de ei, să-ţi pui mâinile în cap şi să te întrebi « cum Doamne, cum a ajuns asta şefă la PNL». Eu îmi doresc să rămână şefă în continuare. Cât mai mult. Am încercat să găsesc o explicaţie pentru crizele de isterie ale doamnei Gorghiu pentru că o dată iese şi zice că l-am omorât pe Kennedy, o dată că o caută marţienii. Nu mai sunt eu la guvernare. Alina, trezeşte-te! Mi se pare ridicol ca un partid, care totuşi este al doilea partid al ţării, să vină cu aşa ceva. Politica nu se face cu isterie, politica se face cu raţiune, cu viziune şi nu poţi să arunci o bombă cum că o să îl suspend pe Iohannis. Nici nu îl găsesc la Cotroceni. Cum să îl suspend?” a declarat ViVictor Pontantr-o conferinţă de presă susţinută la Bistriţa.

Şi preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, joi, la Craiova, că se va opune suspendării lui Klaus Iohannis din funcţia de preşedinte al României atât timp cât acesta respectă legea fundamentală a ţării.

„Am aflat din declaraţiile doamnei Gorghiu despre nişte intenţii care nici măcar nu mi-au trecut prin minte vreodată. Nu am nici cea mai mică intenţie în acest fel şi nici nu am auzit la celelalte persoane pe care le-a menţionat vreo astfel de intenţie. Eu vă pot spune, din calitatea de preşedinte al Senatului, că în cazul ipotetic în care s-ar pune în discuţie o asemenea ipoteză, mă voi opune suspendării preşedintelui. Atâta vreme cât preşedintele respectă Constituţia şi prevederile constituţionale, eu mă voi opune oricărei tentative de suspendare”, a declarat Călin Popescu Tăriceanu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici