Ponta: Dacă nu suntem atenţi, tot ce avem acum va ţine doar până în decembrie

Ministrul pentru Relaţia cu Parlamentul, Victor Ponta, i-a îndemnat, sâmbătă, pe tinerii participanţi la Şcoala de Pregătire a TSD de la Geoagiu, să câştige experienţă acum, pentru că altfel tot ceea ce partidul are în acest moment "va ţine doar până în decembrie".

19 afișări
Imaginea articolului Ponta: Dacă nu suntem atenţi, tot ce avem acum va ţine doar până în decembrie

Ponta: Dacă nu suntem atenţi, tot ce avem acum va ţine doar până în decembrie (Imagine: Mediafax Foto)

Ponta i-a îndemnat pe tineri să câştige experienţă, spunându-le: "Dacă nu suntem atenţi, tot ce avem acum ţine doar până în decembrie. Şi nu vreau să spun mai mult pentru că suntem în direct".

"Dacă nu facem politică anul acesta, atunci la anul vom fi doar o bună organizaţie de partid. De la anul o să facem şi administraţie dacă facem anul ăsta politică”, a continuat Ponta.

El a adăugat că în acest moment "se fac promovări pe principiul competenţei financiare", în contextul în care urmează două campanii electorale şi a spus că provine dintr-un judeţ (Gorj) în care "cine are cele mai multe dosare penale este promovat”.

"Se fac promovări pe principiul competenţei financiare, ţinându-se cont de faptul că se apropie două campanii electorale şi este nevoie de competenţă financiară”, a afirmat Ponta.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici