Ponta: Depunem două moţiuni simple, pe Agricultură şi pe Sănătate, votăm orice moţiune simplă a PNL

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, luni, după şedinţa BPN, că formaţiunea sa începe sesiunea ordinară parlamentară prin depunerea a două moţiuni simple, una pe Agricultură, la Camera Deputaţilor, şi alta pe Sănătate, la Senat şi că va vota orice moţiune simplă iniţiată de PNL.

18 afișări
Imaginea articolului Ponta: Depunem două moţiuni simple, pe Agricultură şi pe Sănătate, votăm orice moţiune simplă a PNL

Ponta: Depunem două moţiuni simple, pe Agricultură şi pe Sănătate, votăm orice moţiune simplă a PNL (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Ponta a precizat că în BPN s-a stabilit ordinea de zi a CExN, convocat imediat după şedinţa BPN şi care priveşte activitatea PSD în sesiunea parlamentară care începe.

"Avem un obiectiv foarte clar: opoziţie totală la regimul Băsescu-Boc, moţiune de cenzură pentru demiterea Guvernului Boc şi orice altă acţinune care ţine de noi ca parlamentari, care ţine de noi, ca partid, pentru a scoate România din criză", a spus Ponta.

El a menţionat că PSD va începe sesiunea parlamentară cu două moţiuni simple.

"Vom începe sesiunea parlamentară, chiar de săptămâna viitoare, cu două moţiuni simple, una pe Agricutură, moţiunea PSD-PC, la Cameră,şi, la Senat, pe Sănătate. De asemenea, vom vota orice moţiune simplă pe care grupul liberal eventual o va iniţia", a spus Ponta.

El a arătat că PSD se pregăteşte şi pentru acţiunile politice din luna octombrie, care înseamnă convocarea de conferinţe judeţene, precum şi convocarea conferinţelor la organizaţiile de tineret şi femei.

"Pe 16 octombrie vom convoca Consiliul Naţional şi un Congres extraordinar cu trei obiective: modificarea Statutului, programul de scoatere a României din criză şi programul de acţiuni pentru această toamnă şi pentru 2011", a mai spus Ponta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici