Ponta despre datorii: O să închid pe Geoană cu Roibu, să vadă exact ce au semnat şi cum să plătească

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, pentru "Gândul", referindu-se la datoriile PSD, că îi va "închide" pe fostul lider al partidului Mircea Geoană şi pe trezorierul formaţiunii, Aristide Roibu, să vadă exact ce au semnat şi cum să plătească.

22 afișări
Imaginea articolului Ponta despre datorii: O să închid pe Geoană cu Roibu, să vadă exact ce au semnat şi cum să plătească

Ponta despre datorii: O să închid pe Geoană cu Roibu, să vadă exact ce au semnat şi cum să plătească (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

"O să-l închid pe domnul Geoană cu domnul Roibu (Aristide Roibu, trezorierul PSD - n.r.) să se hotărască, să vadă exact ce au semnat şi cum să plătească!", a sunat răspunsul lui Ponta la întrebarea reprezentantului ziarului "Gândul" dacă se va conforma indicaţiei lui Roibu de a se închide într-un birou împreună cu Mircea Geoană "să-şi încheie socotelile".

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, miercuri, la Râmnicu Vâlcea, într-o conferinţă de presă, că a redus aproape toate cheltuielile partidului la nivel central, el precizând că acesta este primul lucru care se face atunci când există o problemă financiară.

Ponta a arătat, totodată, că datoriile PSD vor fi plătite "uşor-uşor", printr-o mai bună chibzuinţă a cheltuielilor în perioada următoare. "O să rezolvăm uşor-uşor problema datoriilor. Orice finanţare la PSD va fi legală şi transparentă. Nu accept soluţii de avarii. În timp, din surse legale, găsim o soluţie", a spus Ponta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici