Ponta, despre un eventual sprijin al Elenei Udrea în turul II: Mă onorează orice vot

Preşedintele PSD, premierul Victor Ponta, a fost întrebat, marţi, ce poziţie va avea dacă liderul PMP, Elena Udrea, ar anunţa că îi oferă sprijinul pentru câştigarea celui de-al doilea tur al alegerilor prezidenţiale, el răspunzând că îl onorează orice vot şi sprijinul oricărui contracandidat.

1160 afișări
Imaginea articolului Ponta, despre un eventual sprijin al Elenei Udrea în turul II: Mă onorează orice vot

Ponta, despre un eventual sprijin al Elenei Udrea în turul II: Mă onorează orice vot (Imagine: Marius Dumbraveanu/Mediafax Foto)

“Pe mine mă onorează orice vot, al oricărui cetăţean al României şi sprijinul oricărui contracandidat”, a spus Ponta.

El a arătat că îşi doreşte să fie votat de toţi ceilalţi contracandidaţi şi electoratul acestora.

Preşedintele PMP, Elena Udrea, a declarat, luni seară, că nu va negocia nimic pentru turul II al prezidenţialelor, dar PMP ar putea avea în perioada următoare un punct de vedere legat de candidaţii rămaşi în competiţie.

"Nu vom negocia nimic. Nu am intrat în competiţia aceasta pentru a negocia ceva în turul II. Eu nu cred că electoratul este unul de buzunar pe care-l iei şi-l muţi aşa cum vrei tu. Le mulţumesc oamenilor care au votat cu mine şi, din respect pentru ei, nu cred că un electoral se poate negocia şi nici nu intenţionez să fac lucrul acesta, dar aş putea avea o opinie, PMP ar putea avea un punct de vedere legat de candidaţii rămaşi în competiţie, însă dacă se va întâmpla aşa vom stabili în perioada următoare", a precizat Elena Udrea, după o şedinţă a conducerii PMP.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici