Ponta: Geoană nu este supărat pentru că a lăsat datorii, ci pentru că s-a aflat despre ele

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat marţi la Antena 3, că fostul lider al partidului Mircea Geoană nu este supărat că a lăsat datorii, ci pentru că s-a aflat despre acestea în presă.

24 afișări
Imaginea articolului Ponta: Geoană nu este supărat pentru că a lăsat datorii, ci pentru că s-a aflat despre ele

Ponta: Geoană nu este supărat pentru că a lăsat datorii, ci pentru că s-a aflat despre ele (Imagine: Andreea Balaurea/Mediafax Foto)

"Eu constat cu uimire că domnul Geoană nu este supărat că a lăsat datorii, ci este supărat că aţi aflat dumneavostră (ziariştii - n.r.) despre ele. Or, eu nu am înţeles. (...) E o problemă aicea de percepţie. Mie mi se pare că nu am de ce să acund ceva atât timp cât este normal şi e legal", a declarat Ponta la Antena3.

Preşedintele PSD a apreciat că este normal ca fiecare să plătească ceea ce a consumat.

"Pentru că în general cheltui, cel puţin aşa fac eu ca om care întotdeauna am avut salariu, nu am avut niciodată afacerea mea, nu-mi plac speculaţiile. Mi-am plătit întotdeauna chiria, lumina, întreţinerea la apartamentul în care stau. Cum adică să nu plătesc nimic că peste patru ani vine altul în apartament şi plăteşte cheltuielile?", a mai spus Ponta.

Datoriile înregistrate de PSD, majoritatea angajate în ultimele campanii electorale, sunt estimate a se cifra între 250 şi 290 miliarde lei vechi potrivit raportului unui audit preliminar, au declarat, luni, pentru MEDIAFAX, surse din PSD.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici