Ponta, întrebat dacă ce se întâmplă în justiţie îi afectează campania electorală: În acest moment sunt două entităţi ca prezenţă în media: eu şi DNA. Cred că e bine

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, că nu e afectat în campania electorală de ceea ce se întâmplă în justiţie în această perioadă, arătând că în acest moment mai există doar două entităţi ca prezenţă în media, el şi DNA, şi că, din punctul său de vedere e un avantaj pentru el.

279 afișări
Imaginea articolului Ponta, întrebat dacă ce se întâmplă în justiţie îi afectează campania electorală: În acest moment sunt două entităţi ca prezenţă în media: eu şi DNA. Cred că e bine

Ponta, întrebat dacă ce se întâmplă în justiţie îi afectează campania electorală: În acest moment sunt două entităţi ca prezenţă în media: eu şi DNA. Cred că e bine (Imagine: Liviu Adascalitei/ Mediafax Foto)

Întrebat dacă îi este efectată campania electorală de ceea ce se întâmplă în justiţie în această perioadă, Ponta a răspuns: ”Nu, dimpotrivă”.

”Adică în acest moment mai sunt doar două entităţi: eu, care spun ce fac şi ca şi prim-ministru şi ce vreau să fac ca preşedinte, şi DNA, ceea ce, sincer să fiu, cred că e bine”, a adăugat Ponta.

Întrebat dacă DNA e în campanie electorală, Ponta a răspuns: ”Nu, vorbesc în prezenţă media. Dumneavoastră daţi două tipuri de ştiri: ce fac eu ca prim-minsitru şi ce vreau să fac ca preşedinte, pe de o parte, şi pe partea cealaltă ce face DNA, ceea ce, sincer, cred că e un avantaj pentru mine”.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici