Ponta nu crede că PNL va depune moţiunea de cenzură şi invită presa să aştepte cu el până la ora 24

Liderul PSD, premierul Victor Ponta, a declarat că nu crede că PNL va depune vreo moţiune de cenzură la adresa Guvernului pe 5 iunie, aşa cum a fost anunţat, invitând presa să aştepte împreună cu el în acea zi până la ora 12 noaptea, pentru a se convinge în acest sens.

187 afișări
Imaginea articolului Ponta nu crede că PNL va depune moţiunea de cenzură şi invită presa să aştepte cu el până la ora 24

Ponta nu crede că PNL va depune moţiunea de cenzură şi invită presa să aştepte cu el până la ora 24 (Imagine: Dragos Savu/Mediafax Foto)

"Eu propun ca pe 5 iunie să stăm toţi aici, la Parlament, să aşteptăm moţiunea şi la 12 noaptea să plecăm acasă, că probabil nu va fi nicio moţiune depusă. Hai să vedem ! Eu nu cred că vor depune nicio moţiune pe 5", a spus Ponta jurnaliştilor care i-au solicitat, miercuri, o reacţie la anunţul PNL privind depunerea unei moţiuni de cenzură.

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu a anunţat, sâmbătă, în cadrul Consiliului Naţional al PNL, depunerea în Parlament, pe 5 iunie, a moţiunii de cenzură la adresa Guvernului, pe tema votului prin corespondenţă.

Marţi, deputatul PNL Mihai Voicu, preşedintele Comisiei de cod electoral, a declarat însă că PNL nu va mai depune moţiunea de cenzură pe tema votului prin corespondenţă dacă proiectul PNL privind votul prin corespondenţă va fi adoptat sau în fază finală de adoptare.

La rândul său, deputatul PSD Gabriela Podașcă, vicepreşedinte al Comisiei de cod electoral, a declarat că PSD respectă calendarul stabilit pentru adoptarea legislaţiei electorale, iar PNL trebuie să se decidă pe care proiect privind votul prin corespondenţă se lucrează, deoarece liberalii au depus trei proiecte pe această temă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici