Ponta: Nu doresc candidaţi separaţi la Sectorul 6. Ştefan Florescu e cel mai bine cotat în sondaje

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, miercuri, că el nu doreşte candidaţi separaţi ai USL la Sectorul 6 şi că îşi doreşte să câştige cel care are cele mai multe şanse, acesta fiind potrivit sondajelor Ştefan Florescu.

705 afișări
Imaginea articolului Ponta: Nu doresc candidaţi separaţi la Sectorul 6. Ştefan Florescu e cel mai bine cotat în sondaje

Victor Ponta (Imagine: Ovidiu Micsik/Mediafax Foto)

Întrebat dacă exclude posibilitatea candidaturilor separate la Sectorul 6, Ponta a spus: "Eu nu-mi doresc aşa ceva. Eu îmi doresc să candideze cel care are şansele cele mai mari să câştige sectorul".

El a spus, întrebat cine este această persoană, că, "potrivit tuturor sondajelor este vorba despre Ştefan Florescu de la PC".

"Întâmplător v-o spune un PSD-ist", a adăugat Ponta zâmbind.

Întrebat din nou dacă îl susţine pe Ştefan Florescu la Sectorul 6, Ponta şi-a nuanţat răspunsul: "Eu susţin orice variantă bună să câştige la toate localităţile".

Ponta a mai spus că nu ştie dacă în rândul liberalilor există ideea candidaturilor separate la Sectorul 6. "Nu ştiu. Mie nu mi-au zis personal aşa ceva", a spus el.

Ponta a glumit de altfel atunci când a fost întrebat dacă se rupe protocolul USL la Capitală: "Se distruge (protocolul - n.r.), gata, e distrus. N-aţi auzit de la Lăzăroiu chestia asta de un an şi jumătate? Ştiţi cum? Suntem ca în bancurile acelea: eu dacă vă întreb tot nu mă credeţi, aşa că spun ce vreţi dumneavoastră".

"Mai spun o dată: noi avem foarte clar în acord că la Bucureşti susţinem un candidat comun şi acela este Sorin Oprescu. Avem un candidat comun, domnul Oprescu. Avem listă comună. Din punctul meu de vedere, îmi doresc să avem candidaţi comuni la toate sectoarele. Protocolul nu ne obligă să avem candidaţi comuni decât la judeţ şi municipii reşedinţă de judeţ. Nu ne obligă şi mai jos", a mai spus Ponta.

Candidaturile USL pentru sectoarele 2 şi 6 ale Capitalei sunt încă în discuţie între PSD şi PNL.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici